HET CONCEPT

TOPKWALITEIT - EERLIJK GEPRIJSD - AAN HUIS GELEVERD - ECOLOGISCH


Bestel online tot 22 uur  en vanaf de volgende dag leveren we je bestelling gekoeld en met de glimlach.

We leveren van dinsdag tot en met zaterdag daar er tijdens het weekend geen vissersboten uitvaren en we de versheid niet kunnen garanderen.

We werken volgens het zero waste principe dus we hebben daardoor geen vis op stock. Alle vis werd speciaal voor u gehaald en is dus dagvers & eerlijk geprijsd.

Wil je een meer exclusieve vis dan deze van ons standaard aanbod? Bel ons, stuur ons en we zorgen ervoor! De betaling gebeurt dan via een gepersonaliseerde QR code.

Niet vertrouwd met vis-grammages, geen nood, wij maken het eenvoudig voor u. We werken met porties in extra small, small, medium, large & zelfs per KG. Aan u te bepalen welk formaat van vis u wenst.

We gaan voor een groenere wereld en verpakken zoveel mogelijk ecologisch. Leveren doen we dan ook met de bakfiets.

* Er wordt geen alcohol verkocht aan min 18-jarigen

* Onze producten kunnen mogelijk allergenen bevatten

Een volledig nieuw concept! 

Uw viswinkel aan huis.


Zeetong

Hoewel je letterlijk honderden recepten voor het bereiden van tong kunt vinden, is een veelgebruikte culinaire methode een met de naam ‘sole meunière’. Bij deze bereidingswijze knip je de kop en vinnen eerst in, dan verwijder je het vel en vervolgens bak je vis in een bloemmengsel met de graten erin. Maak het gerecht compleet met gesmolten boter en peterselie.

Rog

Rog is een culinaire topper. Het visvlees is vrij vast en ideaal om te bakken, pocheren, stomen, in de oven of in papillot te bereiden. Dankzij de zachte structuur is rog ook heerlijk in koude gerechten zoals een terrine of gelei. Rog pocheren Een gepocheerde roggevleugel geserveerd met gesmolten boter en kappertjes is een echte klassieker van bij ons. Maar ook rog met hollandaisesaus is een duo om duimen en vingers bij af te likken. Rogvleugel bakken Een gebakken roggevleugel met kappertjes is om van te watertanden… Met dit recept voor rog met kappertjes en paprikasaus geef je die heerlijke klassieker een zomerse twist! Wist je dat rog ook mooi combineert met de frisse smaak van venkel? Alstublieft: Rog met Zuiderse venkel en kaascrumble.

Kabeljauw

Het geheim van Kabeljauwfilet bakken zonder dat die stuk gaat, is hem te bakken op de huid. Bak hem op een laag vuur en keer de vis pas om als de bovenkant wit en warm word. Bak dan de andere kant. Wrijf de filet in met peper en zeezout. Bestrijkt de filet met olijfolie. Verhit een pan met wat olijfolie. Bak de filet 4 minuten op de huid. Voeg 25 g roomboter toe. Keer de filet en bak nogmaals 2-3 minuten mooi bruin. Klein druppeltje citroen over de filet.

FISH.INC - Achter De Schermen

In beeld

keyboard_arrow_left
keyboard_arrow_right

Onze waarden

TOPKWALITEIT

EERLIJK GEPRIJSD

AAN HUIS GELEVERD

ECOLOGISCH

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x